Bedrijfs Coaching

Advies, therapie en een luisterend oor
Maak een afspraak

Heb ik de Psyvium visie?

Psyvium Coaching, voor uw hele onderneming

Psyvium bedrijfscoaches zijn bekwaam in het stellen van haalbare doelen.

Wij begeleiden bij het maken van levenskeuzes, zowel op professioneel als persoonlijk vlak en denken met u mee waar deze zaken elkaar vinden.

Naast academisch en postacademisch opgeleide senior therapeuten en coaches kunt u bij ons ook ruggespraak houden bij ondernemers en bestuurders van klein tot zeer grote organisaties.

 

Typische Psyvium vragen

Hebt u een idee die u wilt toetsen op haalbaarheid in uw situatie?

Loopt u vast tegen de grenzen van uw organisatie?

Wilt u uw medewerkers net even wat sneller psychische hulp kunnen bieden wanneer ze dat nodig hebben?

Wilt u doelmatiger tevredenheidsonderzoek, gericht op cultuur en organisatie?

Zou u beroepskeuze onderzoeken, of andere onderzoeken die u of uw medewerkers verder kunnen helpen graag zonder inmening van een huisarts of zorgverzekeraar willen organiseren?

Bent u de ondernemer en werkgever die uw bedrijf extra aantrekkelijk wilt maken?

 

“Psyvium is er voor uw medewerker, zeker.

Psyvium is er zeker ook voor u”

Vergroot de tevredenheid van de hele organisatie

Psyvium adviseurs denken met u mee. We inventariseren uw doelen en helpen u bij het vinden van de juiste strategie om deze doelen te bereiken.

We gaan op creatieve wijze met u op reis om de juiste cultuur en het juiste klimaat te ontwerpen die nodig is om uw doelen te bereiken.

 

Cultuur en resultaat starten bij een helder beeld van de ondernemer

 

Wij staan u bij in het concretiseren van uw doelen, achterliggende doelen en motivaties. Discreet werken we met u uit wat voor u belangrijk is.

In mijn zoektocht naar waarde voor mijn organisatie werd ik geattendeerd op de pragmatisch creatieve adviseurs van het huidige Psyvium. Ik kwam op ideeën die uit het niets leken te ontstaan en vond antwoord op mijn vraag.

 

 

 

 

 

 

 

Jan

Ondernemer, Vastgoed, referentie bekend bij Psyvium

Psyvium heeft mij geholpen met het opzetten van een wetenschappelijk team. Dit team blijkt niet alleen goede exposure voor mijn organisatie te verzorgen door het verzorgen van publicaties. Zij zorgt ook voor goede onderbouwing bij het maken van managementbesluiten op verschillende niveaus. Mijn bedrijf heeft groei doorgemaakt, niet alleen de schaalgrootte maar ook de werklust en werkplezier.

 

 

 

 

Cuno

CEO, Devine Wijn

In Psyvium wil ik zaken verenigen waardoor werk onderdeel wordt van het waardevolle leven. De organisatie en de werkzame mensen zijn complexe organismen. Zorg voor medewerkers, creatief kijken naar het bedrijfsproces en de wensen en fantasieën van de eigenaar.

In mijn eigen zoektocht als ondernemer, onderzoeker en zorgverleners miste ik soms wat jus, soms wat smeermiddel, soms steun maar vooral vaak een kritische meerdimensionele aanpak van problemen. Alleen met zo’n aanpak wordt een probleem nuttig om te groeien, als mens, als groep collega’s én als organisatie.

Hessel

Mens, Psyvium

Contact

Telefonisch

020-845 3240

Email

info@psyvium.nl

Adres hoofdkantoor

Vondelstraat 54, 1054 GE, Amsterdam