Private Coaching

Advies, therapie en een luisterend oor
Maak een afspraak

Wat is Psyvium coaching?

Psyvium Coaching

Psyvium biedt hoogwaardige trajecten aan met academisch geschoolde coaches en therapeuten maar buiten de paden van het reguliere circuit.

Wij bieden onze diensten volledig aan buiten het zorgverzekeringssysteem, u hebt geen verwijzing nodig van uw huisarts voor het maken van een afspraak met een Psyvium coach.

Onze coaches zijn post-ggz persoonlijke coaches. Academisch opgeleide psychologen of anderszins die zich verder hebben bekwaamd in individueel coachen. Onze coaches zijn de krenten uit de academische pap en/of hebben jarenlang ervaring als therapeut voordat ze bij Psyvium aan de slag gaan.

Bij Psyvium kunnen u en uw medewerkers terecht voor individuele trajecten, op maat gemaakt, al dan niet na uitvoerige assessments of vooronderzoeken. 

Ook voor verklaringen op gebied van uw psychische of neurologische toestand kunnen de professionals van Psyvium u bijstaan. Niet alleen voor uw eigen doel maar ook voor (bedrijfs)artsen en overheidsinstanties zijn onze onderzoeken van de vereiste kwaliteit en rechtsgeldig.

 

Psyvium aanbod

Begeleiding, betaald per sessie, buiten het reguliere zorgtraject

Snel een afspraak, snel een analyse en doelstelling

Op verzoek hoogkwalitatieve onderzoeken die kunnen leiden tot formele documenten zoals dyslexieverklaringen, adhd verklaringen e.a.

Op maat gemaakte coachingstrajecten, op basis van overleg, onderzoek en een helder advies

Mogelijkheid tot volledig digitaal, volledig face to face op onze, of uw locatie of hybride

Private coaching is ook in te kopen voor uw medewerkers

Zoek de brug tussen therapie en levenskunst

Psyvium geeft de spiegel die u nodig heeft. Soms heeft de spiegel die wordt voorgehouden een kleine vervorming. Hierdoor kunnen humor en een nieuwe gedachte ontstaan. Wij zijn serieus maar niets is te gek om u verder te helpen.

Als directeur krijg ik weinig tegenwind. Bij mijn Psyvium coach weet ik dat ik een eerlijk antwoord krijg op mijn vragen. Dat is niet altijd leuk maar ik kan nu een stap zetten voor mezelf die ik anders niet had gezien.

 

Cuno

CEO, Bekend bij Psyvium

Voor het adhd onderzoek bij mijn zoon was een wachtlijst van 4 maanden. Dankzij Psyvium konden wij nog net voor de vakantieperiode een onderzoek krijgen. Van adhd bleek geen sprake en wij konden op tijd verder zoeken. Een nieuwe school heeft onze ogen geopend.

Jessica

deeltijd administratie

Ik heb één gesprek gehad bij de Psyvium coach. Ik weet nu dat coaching voor mij nog niet de beste optie is. Het heeft me ertoe gezet om me op te geven voor een voetbalteam waar ik plezier in heb gevonden.

Johan R.S.

Zelfstandig marketing consultant

Contact

Email

info@psyvium.nl

Adres

Vondelstraat 54
1054 GE Amsterdam